В разгара на лятото, на 3 и 4

...
    В разгара на лятото, на 3 и 4
Коментари Харесай

Хип-хоп фестът Goloka Festival ще се проведе край Лясковец

 poster    fo   В разгара на лятото, на 3 и 4 август покрай Велико Търново, на огромната поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се организира първото издание на Goloka Festival. Във феста ще вземат участие, както пионерите на родната сцена, по този начин и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и интернационалните участници (от Македония и Великобритания), както и наложителните детайли от обичаната просвета – графитите, брейкденс танците и диджеите. Организаторите на събитието от Goloka, с общителната поддръжка на община Лясковец и звукозаписна компания Zanimation, приготвят още разнообразни развлекателни и просветителни уъркшопи и семинари, които ще се случват през двата дни на фестивала.
 gerata Специално присъединяване ще има Еленко Ангелов – водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде Ilyo от 50stotinki.com. В рамките на първия Goloka Festival ще има и лятно кино, съревнование по брейкденс танци, а под огромна шатра е планувана fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. Храна няма да липсва – уредниците са планували разнообразни щандове с вегетарианска и обичайната кухня.
Фестивалът ще се показа със мощен лайн-ъп, какъвто мъчно ще бъде видян на друго място у нас. Вижте лист на участниците по дни (по-долу) и следете за всевъзможни детайлности и още вести – тук.
Цената на билет за двата дни е 30 лева, а билет за един от дните е с цена 20 лева За огромни групи се предлага “Групов билет 6 за 5 ” (Всеки 6-и билет е безплатен). Билетите на място ще са с цена за 2 дни – 35лв., а за един – 25 лева
Билети за събитието към този момент се продават в системата на Εpay Go. Можете да ги намерите и във всички каси на Easy Pay в страната, както и на мястото, на 3 и 4 август.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР